روشهای متفاوتی برای اطلاع از قیمت بازار خودروهای داخلی در ایران وجود دارد. یکی از این راهها نمایشگاههای خودرو هستند. زیرا با این کار میتوانند از قیمت کارشناسیشده خودرو مطلع شوند. اما خریداران با این کار تنها از گزینههای موجود در نمایشگاه اطلاع مییابند. استفاده از سایتهای آگهی نیز نمیتواند مرجع قابلاعتمادی برای اطلاع از قیمت خودرو داخلی باشد. زیرا قیمتها سلیقهای هستند. درنتیجه هیچیک از آنها نمیتوانند یک منبع موثق برای تعیین قیمت خودرو باشند. در این مقاله از همراه مکانیک قصد داریم تا پس از معرفی یک ابزار مفید برای اطلاع از قیمت بازار خودروهای داخلی، شما را با مزایا و معایب سه تا از خودروهای پرطرفدار ملی آشنا کنیم.
ابزار قیمت خودرو همراه مکانیک، کلیدی برای کارشناسی خودرو
کارشناسان خودرو در همراه مکانیک با تکیه بر تجربه هفتساله خود ابزاری را طراحی کردهاند که با استفاده از آن میتوانید از قیمت بازار خودروهای داخلی اطلاع حاصل کنید. این ابزار هم از طریق سایت همراه مکانیک و هم در قالب اپلیکیشن همراه مکانیک در دسترس است. استفاده ماهیانه بیش از سه میلیون کاربر فعال از این اپلیکیشن نشان میدهد که کارشناسان همراه مکانیک توانستهاند در جلب رضایت مشتری کار خود را بهخوبی انجام دهند. از طریق این اپلیکیشن شما میتوانید از قیمت همه تیپهای خودروهای داخلی به تفکیک مدل و سال ساخت آگاه شوید.
همچنین با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید تاثیر پارامترهای مختلف بر روی قیمت خودرو را موردبررسی قرار دهید. بهعنوانمثال میتوانید تاثیر رنگشدگی یا تعویض قطعات را بر روی قیمت خودرو مشاهده کنید. تمامی قیمتهایی که در این اپلیکیشن اعلام میشود، بر اساس معاملاتی است که در بازار روز خودرو انجام میگیرد. بنابراین اپلیکیشن همراه مکانیک همانند یک کارشناس آگاه، بهصورت شبانهروزی و بدون هیچ محدودیتی آماده ارائه خدمت درزمینه تعیین قیمت بازار خودروهای داخلی است.
پژو 206 تیپ 2: مزایا و معایب
پژو 206 یکی از هاچبکهای محبوب در میان ایرانیان است که از سال 1380 توسط ایرانخودرو تولید و عرضه شد و به دلیل ابعاد کم و مصرف سوخت پایین خود توانست در میان خریداران کسب محبوبیت کند. این خودرو در یک سیکل ترکیبی 6.4 لیتر بنزین میسوزاند. همچنین پژو 206 تیپ 2 معیارهای استاندارد یورو 4 را داشته و یک خودرو دوستدار محیطزیست است.
در کنار اینها پژو 206 تیپ 2 توانست در سال 2000 چهار ستاره ایمنی از یوروانکپ را نصیب خود کند. همچنین به دلیل در دسترس بودن خدمات پس از فروش، این خودرو توانسته هنوز هم با وجود قیمت 70 تا 200 میلیونی خود در مدلهای 80 تا 99 در بازار حضور موفقی داشته باشد. اما باوجود این افزایش قیمت هنوز هم سرنشینان از کمبود فضا در کابین شکایت دارند.
پژو 206 تیپ 5
این تیپ از 206 نیز توانست بهواسطه ظاهر اسپرت خود مورد توجه قرار گیرد و خریداران زیادی را به سمت خود جلب نماید. یکی از تفاوتهایی که تیپ 5 پژو 206 با تیپ 2 دارد، قاب سفید رنگی است که در تیپ 5 بر روی آینهها نصب شده است. همچنین یک سنسور دما نیز بر روی آینه جانبی سمت شاگرد در تیپ 5 پژو 206 قرار گرفته است. از معایب و مشخصات این خودرو این است که پژو 206 تیپ 5 در صورت نداشتن سرنشین در قسمت عقب، سواری خشکی دارد. اما اگر در قسمت عقب سرنشینی وجود داشته باشد، کمکفنرهای گازی بهخوبی کارکرده و این مشکل را برطرف میکنند.
همچنین به دلیل جلوبندی ضعیف ممکن است شما در برخورد با سرعتگیرها دچار مشکل شوید. از سوی دیگر استفاده از کولر باعث کاهش شدید در قدرت موتور خودرو میشود. این اشکالات هنوز هم پابر جا هستند. ولی قیمت خودرو هر روز با افزایشی غیرمنطقی مواجه است. درحالی که تلاشی برای ر فع این معایب صورت نگرفته است.
پژو 207
پژو 207 فیسلیفت پژو 206 است که از سال 89 تا 91 در بازار حضور داشته و پس از یک وقفه چهارساله در تولید، به بازار بازگشت. این خودرو ازنظر ظاهری تغییراتی جزئی داشته است اما کیفیت قطعات داخل کابین با پژو 206 تفاوتی ندارد. این در حالی است که قیمت پژو 207 حدود دو برابر پژو 206 بوده و در بازه 217 تا 437 میلیون قرار میگیرد. از سوی دیگر دو برابر شدن قیمت هم نتوانست مشکل کمبود فضا برای سرنشینان عقب را برطرف نماید. البته شرکتایران خودرو برای راضی نگه داشتن خریداران این محصول، برخی امکانات رفاهی را بر روی خودرو نصب کرده است.
استفاده از تکنولوژی قدیمی در مدل اتوماتیک باعث کاهش چالاکی آن شده و نمونه اتوماتیک آن به دلیل تاخیر در تعویض دنده رانندگی در مسیرهای کوهستانی و پرپیچوخم را به یک کار سخت تبدیل میکند. استفاده از ترمزهای کاسهای در قسمت عقب هرچند برای خودرویی در این کلاس قیمتی درست به نظر نمیرسد، اما چیزی از قدرت ترمزگیری پژو 207 نکاسته است. ولی درمجموع با توجه به همه این شرایط پژو 207 نسبت به رقیب خود یعنی رنو ساندور هنوز هم باید راه زیادی بپیماید.